تبلیغات
خاتون - شیرینی خشک

شیرینی خشک

یکشنبه 3 آبان 1388 01:57 ق.ظ

نویسنده : خاتون
لطفا" روی علامت کلیک کنید: شیرینی پزی ، با کلیک روی علامت  امتیاز به این مطلب بده

مواد لازم:

  • آرد 1 كیلو

  • پودر قند 400 گرم

  • كره و روغن صاف 665 گرم

  • تخم مرغ 4 عدد

  • پكینگ پودر 15 گرم

  • اسانس یا وانیل 2/3 قاشق چایخوری

  • مغز گردو یا كشمش یا فندق یا ... 230 گرم

  • لیمو رنده شده مقدار كمی

طرز تهیه:

پودر قند، روغن وكره و لیمو رنده شده را كاملاً مخلوط كرده تا به صورت كرم یكنواخت درآید. تخم مرغ ها را اضافه كرده تا كاملاً جذب مواد گردد. اسانس و سپس مغز گردو را اضافه می كنیم. آرد را می افزائیم ولی نباید خیلی با خمیر بازی كنید. قطر قالب شیرینی را نازك انتخاب می كنیم. در فر با درجه حرارت 180 الی 200 درجه سانتیگراد قرار می دهیم. قبل از بریدن قالب در داخل فریزر می گذاریم تا خود را بیشتر بگیرد. برای تزئین می توانید از دارچین و شكر بر روی شیرینی استفاده كنید.

نكته: اگر دیدید خمیر كمی سفت است 1 الی 2 تخم مرغ اضافه می كنیم تا خمیر دلخواه بدست آید.




دیدگاه ها : نظرات
آخرین ویرایش: - -