تبلیغات
خاتون - شیرینی گلپر

شیرینی گلپر

یکشنبه 3 آبان 1388 02:00 ق.ظ

نویسنده : خاتون
لطفا" روی علامت کلیک کنید: شیرینی پزی ، با کلیک روی علامت  امتیاز به این مطلب بده

مواد لازم: آرد سفید یك و یك چهارم پیمانه     آرد نخودچی دو قاشق غذاخوری     روغن جامد پنجاه گرم     پودر قند صد و سی گرم     روغن صاف (كره گیاهی) بیست تا بیست و پنج گرم    

طرز تهیه: روغن ها را نرم كرده، پودر قند را اضافه می كنیم. آن قدر ورز می دهیم تا كاملآ یك دست شود سپس آرد نخود چی را افزوده، آرد سفید را هم كم كم اضافه كرده، آنقدر ورز داده تا خمیر ترك نخورد.

می توان از سه رنگ قهوه ای، زرد و سفید استفاده كرد مقداری از مواد را با كاكائو قهوه ای كرده،مقداری را زعفرانی و باقی را به رنگ سفید خمیر تهیه می كنیم. مواد را گلوله كرده رویشان را تخم خرفه پاشیده و در سینی می گذاریم. گلپر را در فر با حرارت صد و هفباد و پنج درجه سانتیگراد به مدت بیست دقیقه قرار می دهیم. بعد از این مدت با زدن ضربه ای از زیر سینی، اگر شیرینی جابجا شد، شیرینی آماده است.

نكات مورد توجه:

1) صد و سی گرم پودر قند معادل یك پیمانه است.

2) به هیچ وجه از شكر استفاده نكنید. اگر پودر قند در دسترس نیست، شكر را آسیاب كرده پودر قند به دست می آید.

3) ورز دادن در این شیرینی بسیار مهم است. تا وقتی ورز دهید كه خمیر كامل در دست جمع شود.

4) فر را از قبل گرم كنید.




دیدگاه ها : نظرات
آخرین ویرایش: - -