تبلیغات
خاتون - تارت میوه

تارت میوه

یکشنبه 3 آبان 1388 02:17 ق.ظ

نویسنده : خاتون
لطفا" روی علامت کلیک کنید: شیرینی پزی ، با کلیک روی علامت  امتیاز به این مطلب بده

مواد لازم (برای 20 عدد) :

كره ی پاستوریزه یا روغن  نصف پیمانه (75 گرم)
پودر قند  یك سوم پیمانه (45 گرم)
تخم مرغ  1 عدد
وانیل  یك چهارم قاشق چای خوری
آرد سفید گندم  5/2پیمانه (250 گرم)
پودر كاكائو  یك قاشق سوپ خوری
خامه ی فرم گرفته  5/1 پیمانه (300 گرم)
میوه ی فصل  مقداری
پودر ژله ی آماده  نصف بسته


روش تهیه :

كره را با پودر قند طوری بزنید كه كرم رنگ شود.

سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه كنید. مواد را با همزن بزنید تا كرم رنگ و لطیف شود.

در آخر آرد و پودر كاكائو را اضافه نمایید، تا حدی كه خمیر به دست نچسبد.

سپس از خمیر گلوله های كوچكی بردارید و در قالب تارت باز كنید و داخل آن ها را چنگال بزنید.

سپس قالب ها را در سینی بچینید و در طبقه ی وسط فر كه از قبل با حرارت 175 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا تارت ها پخته شوند.

پس از پخت، تارت ها را از فر خارج كنید و بگذارید خنك شود.

سپس مقداری از خامه ی فرم گرفته را داخل تارت ها بریزید و با میوه ی فصل ( سیب ، كیوی ، انگور  و ... ) تزیین كنید.

ژله ی آماده را درست كرده و در یخچال قرار دهید تا كمی ببندد و از حالت روان خارج شود.

ژله را روی میوه ی تارت بریزید و در یخچال قرار دهید تا ژله ببندد.

سپس سرو نمایید.




دیدگاه ها : نظرات
آخرین ویرایش: - -