تبلیغات
خاتون - دسر موز و بستنی

دسر موز و بستنی

یکشنبه 3 آبان 1388 03:24 ق.ظ

نویسنده : خاتون
لطفا" روی علامت کلیک کنید: شیرینی پزی ، با کلیک روی علامت  امتیاز به این مطلب بده
سایت بزرگ تفریحی آموزشی www.pcparsi.com
 
معمولا برای درست كردن دسرها وقتی قرار است از موز استفاده كنیم، آن را تكه‌تكه كرده یا در مخلوط ‌كن ریخته و با شیر، بستنی یا هر ماده دیگری مخلوط می‌كنیم.
 
ولی این بار قرار است با استفاده از موز سرخ‌شده به همراه بادام و بستنی، دسر خوشمزه‌ای آموزش دهیم. این دسر طعم و مزه‌ای متفاوت با آن چه تا به حال خورده‌اید دارد، كه از خوردن آن پشیمان نمی‌شوید.
 
  مواد لازم برای 4 نفر:
- 6 عدد موز كوچك
 
- 50 گرم یا یك چهارم پیمانه كره
 
-  4 عدد هل(كوبیده شده)
 
- 50 گرم یا یك دوم پیمانه بادام پرك پوست‌كنده
 
- آب و پوست رنده شده یك عدد لیموترش كوچك
 
- 50 گرم یا یك سوم پیمانه پودر قند
 
- 2 قاشق سوپ‌خوری آب پرتقال یا آب آناناس
 
- بستنی وانیلی
 
  طرز تهیه:
1- موزها را پوست كنده و به صورت طولی به 2 نیم ببرید، سپس نصف مقدار كره را در تابه‌ای بزرگ بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا آب شود. پس از آن، نیمی از موزها را داخل كره ریخته و تا اندازه‌ای سرخ كنید كه طلایی رنگ شوند. حالا موزها را برگردانده و طرف دیگر آنها را نیز سرخ كنید.
 
2- وقتی موزها پخت، جای آنها را به موزهای خام داده و آنها را نیز به همین طریق سرخ كنید.
 
نكته:
 
مراقب باشید موزها را آن‌قدر سرخ نكنید كه له شوند؛ در ضمن از موزهای له و خیلی رسیده استفاده نكنید، زیرا ممكن است در مرحله سرخ كردن، له شده و شكل ظاهری‌شان تغییر كند.
 
3- باقیمانده كره را در تابه دیگری ریخته و روی شعله اجاق گاز، آب كنید. سپس دانه‌های هل و بادام را به آن اضافه كرده و تفت دهید. در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید تا طلایی رنگ شود.
 
4- پوست رنده‌شده لیموترش را همراه پودر قند و آب پرتقال یا آب آناناس به آنها اضافه كرده و مقداری حرارت دهید تا كمی غلیظ شود. این، در واقع سس این‌دسر است.
 
5- در پایان، موزهای سرخ شده را داخل ظرفی چیده و سس را روی آن بریزید و با بستنی سرو كنید.
 
 



دیدگاه ها : نظرات
آخرین ویرایش: - -