تبلیغات
خاتون - طرز تهیه اسپاگتی با سس تن ماهی

طرز تهیه اسپاگتی با سس تن ماهی

یکشنبه 3 آبان 1388 03:07 ق.ظ

نویسنده : خاتون
لطفا" روی علامت کلیک کنید: آشپزی ، با کلیک روی علامت  امتیاز به این مطلب بده
اسپاگتی یا معادل فارسی آن ماكارونی، معمولا ازجمله راحت‌ترین و رایج‌ترین غذاهای ایتالیایی در كشور است كه نه تنها مورد علاقه كودكان است بلكه میان بزرگ‌ترها نیز طرفداران زیادی دارد.
در میان غذاها، پخت ماكارونی و یا همان به زبان اصلی اسپاگتی، می‌تواند غذای مناسبی باشد؛ به‌خصوص آنكه در این مدل اسپاگتی، به جای گوشت چرخ‌كرده از كنسرو تن‌ماهی استفاده می‌شود. به این ترتیب، زحمت شما برای پخت این غذا در مقایسه با اسپاگتی معمولی به یك‌سوم كاهش می‌یابد. درضمن، غذای جدید و متفاوتی نیز برای شام و یا ناهار روز مادر فراهم خواهید كرد.
 
مواد لازم برای 4 نفر:
- 225 گرم ماكارونی رشته‌ای (نصف یك بسته معمولی ماكارونی)
- یك حبه سیر (رنده شده)
- 400 گرم گوجه‌فرنگی ریز خرده شده
- 425 گرم كنسرو تن ماهی (حدود 2 كنسرو ماهی)
- 10 عدد زیتون سبز یا سیاه (بدون هسته)
- نمك و فلفل سیاه به میزان لازم
- نصف قاشق چای‌خوری سس قرمز تند و یا پودر فلفل قرمز (درصورت دلخواه)
- یك قاشق سوپ‌خوری روغن مایع
 
طرز تهیه:
 قابلمه‌ای را آماده كرده و نصف حجم آن را از آب پر كنید. یك قاشق سوپ‌خوری نمك و یك قاشق سوپخوری روغن مایع نیز به آب آن اضافه كنید و بگذارید روی شعله زیاد اجاق گاز بجوشد. پس از به جوش آمدن آب، ماكارونی‌ها را به صورت درسته در داخل آب درحال جوش بریزید و طبق دستور روی جعبه ماكارونی و یا به مدت 10 الی 15 دقیقه بگذارید تا روی شعله متوسط اجاق گاز پخته شود.
از طرفی دیگر، برای درست‌كردن سس اسپاگتی، سیر و گوجه فرنگی را در قابلمه كوچكی بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب گوجه فرنگی شروع به جوشیدن كند. در ظرف را نگذارید و اجازه بدهید مخلوط گوجه فرنگی مدت 3 الی 5 دقیقه حرارت ببیند تا آب آن تبخیر شود و گوجه فرنگی پخته شده باقی بماند.
 پس از آن، تن ماهی، سس قرمز و یا فلفل قرمز، نمك و فلفل سیاه و زیتون بدون هسته و نصف شده را به گوجه فرنگی پخته‌شده بیفزایید و مواد را خوب باهم مخلوط كنید. باتوجه به اینكه در پخت  اسپاگتی، روش دم‌كردن وجود ندارد، ماكارونی پخته‌شده را در ظرف موردنظر ریخته و سس گوجه‌فرنگی و تن را روی آن بریزید و سرو كنید. به‌طور حتم مادر خانه از این اسپاگتی متفاوت و خوشمزه، استقبال خواهد كرد.
نكته: جوشاندن كنسروهای تن ماهی را به مدت 20 دقیقه در آب از یاد نبرید
.



دیدگاه ها : نظرات
آخرین ویرایش: - -